top of page

Guide; Så här beställer du blommor på Blomobox

Har du inte möjligheten att besöka vår butik? Ring 0767-806317 eller klicka på chattikonen för att komma i kontakt med oss så hjälper vi dig med blommorna, se upp vi är väldigt pratglada! Det finns tre sätt a köpa blommor i vår butik. Klicka på ett av alternativen som passar dig bäst!

Vill du skicka blommor till en annan stad inom Sverige? Ja, då har du hamnat rätt!

 

Klicka på rosboxar med evighetsrosor i menyn ovan.

Pssst.. Vi skickar blommor inom EU

Grattis! Du bor i Malmö och kan hämta blommorna själv i butiken. Våra öppettider är 10 till 20, alla dagar. När du beställer blommor i vår webbshop online så kommer det ett alternativ "Avhämtning i butik", välj det vi check-out och fullfölj ditt köp i lugn och ro. Inom någon timme kontaktar personal dig via vår butik, vi ringer från 0767-806317, oftast är det jag, Philip som ansvarar för att du ska kunna hämta dina blommor på rätt dag och tid! Börja med att titta runt på sidan "Blommor" i menyn, Där hittar du rätt tema och säsongens blommor.

Psst.. Vi ber aldrig om ditt bankkonto nummer eller liknande känsliga uppgifter i mejl eller samtal.

Vi kör hemleveranser lokalt med färska blommor. Beror lite på var du bor, blombud inom Malmö kostar fr. 149 kr. Bor du inte i Malmö med omnejd, välj då knappen hemleverans istället..

BRA ATT VETA

Blomsterbudet ringer ALLTID upp beställaren/mottagaren  för nya instruktioner om vi får svårigheter med att leverera fram till dörren.

Blommor levereras är ALLTID skyddade med kraftpapper, är vatteninpackade och ställs under tak om möjligt.

Vill du se några av våra mest populära val av blomsterhälsningar? Klicka här!

foodora-logo.png

Så här ser vår webbshop se ut. Temat för denna webshoppen är "Alla hjärtans dag"

bottom of page