top of page

Guide; Så här beställer du blommor på Blomobox

Har du inte möjligheten att besöka vår butik? Ring 0767-806317 eller klicka på chattikonen för att komma i kontakt med oss så hjälper vi dig med blommorna, se upp vi är väldigt pratglada! Det finns tre sätt a köpa blommor i vår butik. Klicka på ett av alternativen som passar dig bäst!

Skicka blomsterhälsning inom Malmö? Klicka då på "Vi kör blombud" här till höger.  Vill du skicka blommor till en annan stad inom Sverige? Ja, då har du hamnat rätt! Kanske vill du då titta på våra hållbara blommor som håller i flera år och som inte ska vattnas? Klicka på rosboxar med evighetsrosor i menyn ovan.

Pssst.. Vi skickar blommor till hela världen också!

Grattis! Du bor i Malmö och kan hämta blommorna själv i butiken. Våra öppettider är 10 till 20, alla dagar. När du beställer blommor i vår webbshop online så kommer det ett alternativ "Avhämtning i butik", välj det vi check-out och fullfölj ditt köp i lugn och ro. Inom någon timme kontaktar personal dig via vår butik, vi ringer från 0767-806317, oftast är det jag, Philip som ansvarar för att du ska kunna hämta dina blommor på rätt dag och tid! Börja med att titta runt på sidan "Blommor" i menyn, Där hittar du rätt tema och säsongens blommor.

Psst.. Vi ber aldrig om ditt bankkonto nummer eller liknande känsliga uppgifter i mejl eller samtal.