top of page

Köpa blommor till företaget i Malmö?

Blommor till företaget Färskt

Företagsevent, Galamiddag, Föreläsningar, Mässor

Företagsevent, Galamiddag, Jubileum, Lanseringsevent, Mässan. Blommor till butiken eller receptionen? Beställ blommor hos oss vi har ett helhetskoncept. Blommor till borden, blomsterpelare, scendekoration och podier. Vi har flera års erfarenhet och levererar till bl.a Malmö Arena, Malmö mässan, Slagthuset, hotellen i närheten av Hyllie och några tandläkarmottagningar i Malmö.

Forever Office. Evighet

Receptioner, butiker, kontor, sjukhusmiljöer

INGET VATTEN. Ni som är dåliga på att vattna, hör upp! Forever Office, Låter dig välja konserverade, riktiga blommor som tack vare konserveringprocessen har en hållbarhet på flera år. Välj mellan eukalyptus, solidago, pioner, hortensia, risblomma och rosor. En slående likhet med färska levande blommor! Vi har något alldeles speciellt åt er företag som vill ha det snyggt på kontoret och samtidigt tröttnat på att köpa in blommor som vissnar, kanske jobbar i allergikänsliga arbetsmiljöer eller helt enkelt vill slippa rutiner med skötselråd som inte fungerar. Får vi lov att presentera vårt evighetskoncept

  • Allergifritt (Pollen organismer inaktiveras vid konservering)

  • Blommor och växter som håller 3 år eller mer

  • Undvik vattnen

  • Undvik direkt solljus

  • Bör dammas av för längre hållbarhet

Anslut ditt företag och bli fakturakund nu! Mejla emporia@blomobox.se eller ring Philip som ansvarar för blomsterdesign finns tillgänglig på 0767806317 för konsultation!

bottom of page